Modellen en schachten voor
de orthopedische schoentechniek

Schoenen op maat
Vakmanschap tot in detail

Even voorstellen

Johan VastréMag ik mij even voorstellen; Mijn naam is Johan Vastré, ik ben geboren en getogen in de Langstraat, in Waalwijk, het hart van de schoenindustrie. Ik stam af van een echte schoenmakers familie. Mijn vader was schoenmaker, mijn grootvader en overgrootvader. Vanaf 1971 ben ik werkzaam in de schoenenindustrie.

Ik ben, zoals ze dat hier noemen, in een schoendoosje geboren. De één is gespecialiseerd in het onderwerk, mijn voorkeur ging uit naar het bovenwerk van de schoen. Het wat fijnere en preciezere werk.

Na bij enkele gerenommeerde schoenenfabrieken te hebben gewerkt, nam ik in 1985 de stap om voor mezelf te beginnen. Een schoenstikatelier of wel loonstikkerij. Na 10 jaar met veel plezier zo te hebben gewerkt ging men, zoals iedereen wel weet, het werk uitbesteden naar de lage loon landen.

Daarom maakte ik in 1995 de overstap naar de orthopedie. Van enkele orthopedische schoentechnici kreeg ik de kans om voor hun te gaan werken. Dat vertrouwen heb ik (tot op de dag van vandaag) niet geschaad. Door de jaren heen is mijn klantenkring gegroeid, door altijd alert te zijn op kwaliteit en afspraken na komen.

Schoenstikatelier J. Vastré is een Erkend Leerbedrijf SVGB (102388) en biedt twee leerplaatsen voor Ambachtelijk Schoenmaker niveau 4 en Creatief Vakmanschap niveau 4.

Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met ons.

© 2015 - Schoenstikatelier J. Vastré - Aletta Jacobsstraat 33, Waalwijk - 0416 - 33 57 22
Schoenstikatelier Vastré is een Erkend Leerbedrijf SVGB (102388)
Schoenstikatelier Vastré is lid van: SeLL
info@vastre.nl - Disclaimer - Sitemap